Veckobrev V.15-16

Hej!

Här kommer veckobrevet inför vecka 15.

Veckan som gått

Snart är påsklovet här, vi läser enligt schema måndag till torsdag. I matematiken fortsätter vi arbeta med tabeller och diagram. Nästa vecka avslutar vi detta område med ett prov på kapitel 4 och 5. Eleverna har fått med sig ett papper hem om vad de behöver kunna och hittas även i Teams under fliken matematik. I NO fortsätter vi att laborera för att ta redan på vad det är för ämne i de olika burkarna. I svenskan skriver vi vidare på vårt hus.

Nästa vecka

Tisdag – prov i matematik, kap 4 och 5.

Tisdag och torsdag – idrott.

Torsdag – redovisning på NO läxan som handlar om kemikalier i hemmet. Inlämning av läsläxan. Äggrullning, ta med hårdkokt ägg och tablettask utan gelatin.

Fredag - lediga

V16 Påsklov. Skolan börjar måndagen 15/4 kl. 8:20

Veckans läxor och prov

Matte -Eleverna har fått med sig ett häfte hem som innehåller det de behöver kunna inför matematikprovet, finns även på Teams i kanalen matte.

NO - Eleverna har även fått med sig NO läxan hem på papper, de ska leta efter produkter som innehåller kemikalier och har en farosymbol på sig. Symbolerna och dess betydelse ligger i teams under fliken läxor.

SV – Läsläxa.

Övrigt

På torsdag ska vi ha äggrullning. Eleverna behöver ha med sig ett hårdkokt ägg och en tablettask utan gelatin.

Vi vill påminna om att klassen vill åka på klassresa i åk 6 och därför behöver vi klassföräldrar. Maila någon av oss lärare om ni kan tänka er att ställa upp.

Trevlig helg!

Anette Olofsson (anette.olofsson@mora.se)

Emma Juhlin (emma.juhlin@mora.se)

Frida Broman (frida.broman@mora.se)

Senast uppdaterad: 8 april 2022