Utvecklingssamtal

Information från rektor inför vårens utvecklingssamtal för årskurs 4-6

Äntligen lättar det upp i pandemin och vi går mot ljusare tider. Vi ska strax inleda vårens utvecklingssamtal för mellanstadiets elever. Vi kommer genomföra samtalen under två hela skoldagar i vecka 8. Inför samtalen kommer ni få elevens omdömessammanställning hem i brevlådan tillsammans med en blankett som ni ska fylla i tillsammans hemma. Samtalet kommer genomföras digitalt och ni bokar genom

Eleverna kommer vara i skolan och läsa enligt ordinarie schema, främst med våra praktiskt-estetiska lärare samt några vikarier som ansvarar för undervisningen. Utvecklingssamtalstiderna är ett tidskrävande, men väldigt givande moment, där vi samlas runt ett nuläge och hur vi kan arbeta för att förbättra och utveckla elevens fortsatta kunskapsutveckling och trygghet i skolan.

Därför har vi valt att genomföra samtalet på detta sätt under denna termin för ansvariga klassmentorer ska ha en kortare men intensivare samtalsperiod och skyndsamt kunna lägga fokus på undervisningen samt det förberedande arbetet.

Cecilia Grudd, Rektor Noretskolan 0250-263 74

Information från klasslärarna

Era barn har varsin mentor som kommer att hålla i utvecklingssamtalet. Du bokar tid genom att följa länken som tillhör elevens mentor. Vi har skickat till de vårdnadshavare som har sin mejl inlagd på Dexter vilken mentor ert barn kommer att ha framöver.

Anette Olofsson:

http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/mzRgXI6DiSgHFBrLcEWX Länk till annan webbplats.

Emma Juhlin:

http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/2GzSu3L2n0cn7tY5ofAa Länk till annan webbplats.

Frida Broman:

http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/YMoLQ7bB6Nin2WCCoOUE Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 10 februari 2022