Idrott V51

Hej, nästkommande vecka blir en kort vecka där dessutom många av era idrottslektioner kommer att utgå på grund av schemabrytande aktiviteter. För er som ska ha idrott finns planeringar färdiga som bildstöd i dokument & filer. Klasslärarna ger er information om när de schemabrytande aktiviteterna gäller.

Lite kort om det som komma skall under vårterminen 2022: Flera av er har börjat att vid sjukfrånvaro eller ledighet göra kompletteringsuppgifter, detta ser jag mycket positivt på. Ni som behöver lokalisera var du hittar de här uppgifterna passar på att gör det under jullovet, kolla mappen dokument & filer så hittar du mappen idrott.

Från och med vårterminen börjar är det obligatorisk med ombyte för samtliga, att duscha efter idrottslektioner ser jag som en självklarhet (se bildstöd). Ha därför med ombyte, gärna duschhandduk och även vattenflaska om möjligt. Gällande duschutrymmen och omklädningsrum nämner jag det återigen att till hösten 2022 kommer det att renoveras i de här utrymmena. Håll i och håll med det vi har idag, ni gör det jätte bra!

Vi börjar med inomhusidrott första veckorna av vårterminen för kännedom.

Väl mött! Ricard Olsson ricard.olsson@mora.se 025026677

Senast uppdaterad: 16 december 2021