Ännu en vecka har passerat med full aktivitet i klassen. Det är så härligt att få jobba med era engagerade barn. Denna vecka har vi inlett ett husbygge som är väldigt populärt. I arbetet kombinerar vi teknik, fysik, bild och engelska. Är ni nyfikna får ni gärna fråga gärna barnen.

Nästa vecka kommer vi att ha lite muntliga tester i engelska och matematik. Dessa kommer att ske på tisdag samma dag som vi skriver noveller och har läsdag. Eleverna få gärna ta med sig en liten fika, t.ex. en bulle och en festis. De får även ta med frukt. De elever som vill kommer att kunna lämna in sin novell i vår årliga novelltävling.

På måndag kommer elever från Barn- och Fritidsprogrammet och har uteaktiviteter med alla A-klasser på mellanstadiet. Passet är en timme under eftermiddagen. Det är bra om elevera har med sig ordentliga kläder så att de klarar av att vara ute i en timme.

På torsdag kommer vi att titta på en livesändning angående nätsmart. Även ni föräldrar har möjlighet att få se en livesändning, se separat information på vår hemsida.

Den 14-15 december kommer vi att ha elevens val på mellanstadiet. Detta år har eleverna möjlighet att välja PRAO dessa två dagar. Eleverna behöver dock ordna med egen PRAO-plats. Det kan vara bra att börja höra sig för om praktikplats redan nu.

Trevlig helg!

önskar