Veckobrev inför v. 45

Hej!

Nästa vecka är det höstlov, så här kommer ett kort veckobrev för veckan som gått samt lite info inför v. 45 (veckan efter lovet).

Veckan som gått

Under denna vecka vi haft klassråd, där vi bland annat diskuterade skolmaten, klassrumsregler, ordningsregler på skolan samt hur man kan hjälpas åt för att hålla ordning inne på toaletterna och i kapprummet. Representanter från klassen deltog sedan på elevrådet under torsdagen. I svenskan har vi arbetat vidare med egna berättelser, vilka de flesta i klassen nu har avslutat och lämnat in. Fråga gärna era barn hur det gått med skrivandet, kanske ni även får läsa en och annan spännande historia! Uppmuntra dem gärna att färdigställa berättelserna om de inte hunnit göra det än. Berättelserna ska skickas in via Teams.

Under den här veckan hann vi även med en kortare spontanutflykt till Sanda båthamn under torsdag förmiddag. Den var mycket uppskattad av såväl oss lärare som barnen. Det blev en väldigt mysig stund och ingen ville gå tillbaka hem när det var dags att packa ihop. Vi planerar därför redan inför nästa klassutflykt, som kommer att äga rum fredag 12/11. Mer information om detta kommer närmare detta datum.

Inför v. 45

  • Läsläxa i Ugglo kommer på måndag 8/11 och ska vara inne senast fredag 12/11
  • Studiestuga 11/11
  • Utflykt fredag 12/11

Ha nu en riktigt härlig vecka, så hörs vi efter lovet igen!

Frida Broman (frida.broman@mora.se)

Stefan Swén (stefan.swen@mora.se)

Senast uppdaterad: 29 oktober 2021