Veckobrev inför v. 39

Hej!

Här kommer veckobrevet inför vecka 39.

Veckan som gått

Denna vecka har vi börjat med ett nytt område inom NO som heter ”Från frö till frö”. På torsdagen sådde vi våra frön och dessa står nu i klassrummet under växtlampa. Dessa ska vi sköta om och vattna tills de gror och blommar. I engelskan har eleverna fått sin första glosläxa. De har fått hem en röd bok med 10 glosor uppskrivna, där man ska träna stavning samt översättning. Denna läxa är till 29/9.

Nästa vecka

På måndag 27/9 är eleverna lediga och på tisdag 28/9 ska vi ut på höstvandring. Nu finns även Cecilias förinspelade informationsfilm tillgänglig. Länken till denna film är följande: https://www.youtube.com/watch?v=Sad2-wqR-uw Länk till annan webbplats.

Läsläxan i Ugglo flyttas fram en vecka denna gång, med tanke på att eleverna är lediga en dag samt är ute på höstvandring.

Från och med måndag 27/9 är skolans nya hemsida klar och då kommer alla veckobrev, kalenderhändelser och information att läggas ut där. Förhoppningsvis kommer alla mailadresser som finns i Svenska lag att flyttas över, men ni föräldrar måste kontrollera att ni prenumererar på rätt klass, för att försäkra er om att ni har tillgång till all information som kommer läggas ut. Ni som inte har lagt till er mailadress sedan innan, behöver därför gå in på noretskolan.se och prenumerera på klassen. Hör gärna av er om ni har några frågor om detta. Via den nya hemsidan kommer ni att under nästa vecka få information kring utvecklingssamtal samt vilka tider som gäller för dessa. Utvecklingssamtalen kommer att genomföras under v. 40-41.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Frida Broman (frida.broman@mora.se)

Stefan Swen (stefan.swen@mora.se)

Senast uppdaterad: 27 september 2021