Den här veckan var det barnboksveckan. Vi har läst en hel del, men även lyssnat på texter. I torsdags var det Nationella Läsdagen. Eleverna fick ta med någon bok hemifrån och fika om de ville. Man fick också läsa sin bänkbok i stället. Den dagen läste vi i 80 minuter.

Det var även Läskupen under hela skolveckan, så eleverna har fyllt i en blankett med alla läsminuter de fick ihop under skoltid den här veckan. Papperna är inskickade till biblioteket och nu håller vi tummarna att någon av oss vinner en fin present.

På NO har vi nu allihop planterat frön och eleverna tar hand om sin åkerkål varenda dag. Vi följer utvecklingen noggrant och dokumenterar vad som händer. Vår förhoppning är att alla åkerkål kommer blomma fint.

Idag var det dags för ”Elevens val-valet”. Eleverna fick välja bland många olika aktiviteter som erbjuds den 13 och 14 december. För oss i fyran blir det första gången med två ”elevens val-dagar”, så det ska bli kul.

Trevlig helg!

Hälsningar,