Industrinatta - årskurs 9

En spännande eftermiddag-kväll med studiebesök på Moras industrier.

Den 15 december är Moras nior inbjudna till en spännande kväll med studiebesök, föreläsning och middag. Vi träffas på Mora parken klockan 14.45 för att där bli indelade i grupper med minst en ansvarig lärare per grupp. Programmet därefter ser ut som följande:

15.10-15.45 Inledning på stora scenen, intro om em/kvällens program, säkerhet mm. inspirationsföreläsning Högskolan Dalarna.

15.45-16.00 Påstigning bussar, (Orsabussen går först)

16.00-17.40 Studiebesök

17.45-18.00 Eleverna börjar komma tillbaka till Parken, Pizza, mingel. Panel med Unga studenter och Högskolan Dalarna. Föreläsning med Måns Thulin som ger perspektiv på vår framtid med artificiell intelligens.

19.25-19.30 Avslutning

Eleverna i nian kommer att bli kompenserade med en ledig dag vilket kommer att bli nästkommande dag, alltså fredagen den 16 december är alla nior lediga från skolan.

Torsdagen den 15 decemember ses som en vanlig skoldag och eleverna går enligt schema och fortsätter sedan klockan 14.45 på Mora parken. Skoldagen är slut klockan 19.30, det är obligatorisk närvaro och detta betyder att om man inte kan närvara på lektionen så måste man ansöka om ledighet. Om man har beviljats ledighet så kommer man att få en hemuppgift som ska göras på fredagen. Denna uppgift får man tilldelad sig på onsdagen den 14 december.

Har ni frågor eller önskemål så ber vi er höra ev er snarast till mig Karolina Treson- karolina.treson.mora.se eller till Josephine Seveborg- josephine.seveborg@mora.se, så ska vi försöka lösa eventuella frågor.

Senast uppdaterad: 12 december 2022