Yrkesmässa och inspirationspass!

Den 26 oktoberblir det yrkesmässa i korridorerna på Noretskolan!

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Den 26 oktober är det yrkesmässa på Noretskolan och det kommer då ett 20-tal utställare som visar vilka yrken som finns på just deras företag. Tillsammans med detta varvas dagen med inspirationspass och vi har även Mora gymnasiet här som kommer att "visa vägen" till yrket.

Detta blir en dag då eleverna har chansen att hitta ett nytt yrke som dom inte visste fanns eller kanske testa på något som man inte trodde man kunde. Eleverna kommer dessutom att kunna vinna priser från Mora Köpstad under våran tipspromenad som kommer att ringla sig mellan mässutställarna. Eleverna kommer dessutom att bjudas på inpirationspass där man får en lite djupare insikt i vad en del yrken är.

Dagen startar klockan 07.45 och håller på till 14.00, detta gäller alla nior och är en obligatorisk skoldag.

Senast uppdaterad: 10 oktober 2022