Vägledningssamtal åk 9

Hej

Nu är det snart dags att välja program till gymnasiet. Valet görs i början på februari och jag har delat med mig av information till eleverna i nian om vad tidsplanen är. Vill man titta närmare på den allmänna tidsplanen så kan man gå in på dalarnaskommunförbund.se och läsa deras information om gymnasievalet, tidsplanen och även statistik från föregående år gällande antagningspoäng.

Jag kommer att erbjuda vägledningssamtal där syftet är att diskutera gymnasiet och framtiden efter grundskolan och jag vill därmed bjuda in till samtal för vårdnadshavare och elev. Tiderna för vägledningssamtal har eleverna fått med sig hem i pappersform och jag har även bokat in dom i deras kalender. För att det ska komma upp i kalendern måste eleverna acceptera min inbjudan som dom fått via mail.

Välkomna önskar Karolina (Lina) Treson, vid frågor maila

Karolina.treson@mora.se eller ring 0702674732, 0250-26679