Veckobrev 2

Välkomna tillbaka till skolan!

I morgon är det terminsstart och vi hälsar alla elever välkomna tillbaka till skolan efter julledigheten.

Smittspridningen i samhället är på en hög nivå och vi alla måste fortsätta ta vårt ansvar för att minimera möjligheterna att sprida virus och smitta vidare.

Som vårdnadshavare behöver ni vara ytterst uppmärksamma på symptom hos både ert barn och er själva. Alla ska stanna hemma vid minsta lilla symptom och testa sig. Ni fortsätter hålla er uppdaterade och följa aktuella rådande restriktioner som finns på Folkhälsomyndighetens hemsida Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats..

Om någon i familjen är smittad så ska övriga i hushållet vara hemma i karantän. Eleven är välkommen tillbaka till skolan när de är helt friska och/eller karantänen är upphävd.

Vi skickar med info imorgon som ni kan läsa hemma också.

Det ska bli så roligt att träffa era barn igen efter ett långt lov.

Hoppas att ni har haft det bra och hållt er friska.

Eleverna ska får rita och skriva dagbok om något de har gjort ,lekt eller ätit osv på lovet/helgen. För att träna på att reflektera vad och när man har gjort saker. Träna på att rita och skriva meningar.

Vi kommer att arbeta med kroppen ,klockan och tidsbegrepp och mycket mer nu i vår. Vi kommer att fortsätta att prata om hur man är som kompis och hur man är mot varandra. Spännande och roligt att börja jobba igen!

På fredag åker vi alla och badar i simhallen .

Hör av er om ni har funderingar !

Senast uppdaterad: 10 januari 2022