Veckobrev v.35

Denna vecka har vi haft roligt med att jobba med träd på olika sätt. Ett riktigt trädtema växte fram. Eleverna hittade så många saker som kommer från träden som vi kunde klistra upp på klassrummets träd. Skogen filmer har vi tittat på. Vi har gjort ett vackert pynt av Rönnbär som hänger i taket.

Vi har jobbat med boken Bockarna Bruse på olika sätt. Läst sjungit och dramatiserat även i idrottshallen. Barnen gillar att få spela de olika rollerna, när trollet blir stångat ner i ån.

Vi vill påminna om att skriva namn i era barns kläder. Snart kommer tiden då allt måste hänga i torkskåpet och komma tillbaka till rätt elev igen. Många har liknande kläder i samma storlek. Lätt att det blir fel annars.

Vi har tänk att få behålla badkläderna kvar i skolan. Då slipper vi påminna om att skicka varje fredag och risken att någon saknar sina kläder när vi ska åka minskar. Vi har några lånegrejer här och brukar lösa detta utan problem. Vi skickar hem dem ibland till er för tvätt. Hoppas det ska funka bra.

Vi påminner om föräldramötet på onsdag 7/9. Lappen med hur många som kommer vill vi ha på måndag 5/9.

Mycket förkylningar på gång nu. Rekommendationerna säger att vi ska stanna hemma med symtom.

Hoppas ni som är sjuka kryar på er och vi andra håller oss friska. Ha en fin helg önskar vi från skolan.

Klassrumsträdet

Senast uppdaterad: 2 september 2022