Info för v 37

Hej!

På torsdag den 14 september är det dags för Dalakampen i friidrott på Präsholmen. Eleverna ska vara klädda för utomhusidrott när de kommer till skolan på morgonen. Skolan serverar lunch, men den som vill får ta med lite egen matsäck också. Inte godis eller läsk! Eleverna får information om dagen med sig hem idag.

De får även med sig en inbjudan till föräldramöte den 20 september kl 18.00-19.30. Förutom allmän information som rör vår skola kommer ni också att få träffa vår syv och personal från Anpassade gymnasiet för att få höra mer om prao och gymnasieval. Vi vill ha tillbaka svarstalongen ang hur många som kommer senast fredag den 15 september.

Vi kommer också att prata om vår nya skolplattform Meitner, som ni bland annat ska använda för att sjukanmäla era barn. Det kommer också att vara en kanal för oss att skicka ut information till er vårdnadshavare, så vi ber att ni som ännu inte varit in i Meitner och lagt till er kontaktinformation (mailadress och telefonnummer) gör det. Den som behöver hjälp med detta kan få det i samband med föräldamötet. Länk till Meitner Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Veckodag

Aktivitet

Måndag

Idrott utomhus. Ta med ombyte och duschsaker.

Tisdag


Onsdag

Idrott utomhus. Ta med ombyte och duschsaker.

Torsdag

Dalakampen på Prästholmen

Fredag

Idrott utomhus. Ej ombyte eller duschFörvarning:

Lovdag för eleverna måndag den 25 september

 

Trevlig helg!

/Karin, Lena, Anders F, Anders S, Maria

 

Senast uppdaterad: 8 september 2023