veckobrev v.45-46

Veckobrev v.45-46 Anpassad grundskola

Denna vecka: Veckans bokstav som vi arbetat med är bokstaven Rr. Vi startar denna vecka upp ett nytt område i NO där vi kommer jobba med året och årstidsväxlingar med inriktning höst och vinter. Vi har under torsdagen haft idrott på mora simhall och kommer ha det flera torsdagar kommande veckor. Vi har i matematiken jobbat vidare med tid och klockan. Förmiddag och eftermiddag, samt heltimme, halvtimme och en kvart. Vi skickade innan lovet hem lappar med läskuppen, om Ert barn har fyllt i lappen så kan de ta med dem till skolan så vi lämnar in dessa till biblioteket, det går givetvis bra att skicka in dessa själv också.

Kommande vecka: Vi har simundervisning igen tisdag, onsdag och torsdag för elever i årskurs 2-6. Kom ihåg att det även är idrott på onsdagar och torsdagar. Vi kommer i matematiken fortsätta jobba med siffran 2, räknesagor och huvudräkning. Vi fortsätter med redan uppstartade arbetsområden i NO och engelska, höst och vinter. Vi kommer uppmärksamma barnboksveckan och den svenska författaren Astrid Lindgren.

Datum att hålla koll på:

Vecka 45, 47, 48, 49 och 50: Torsdagar åker samtliga barn åk 1-3 till mora simhall.

Vecka 46: Simundervisning på morasimhall årskurs 2-6, tisdag, onsdag och torsdag

Vecka 48: Eleverna har fått vart med och röstat fram en aktivitet de önskar och vi kommer den 28/11 åka till en lekpark och ha utomhuslektioner enligt barnens önskemål.

Vecka 48, 49, 50 på fredagen kommer vi ha adventssamling i stora musiksalen tillsammans med övriga elever på anpassad grundskola.

Trevlig helg önskar Personalen på anpassad grundskola

Senast uppdaterad: 10 november 2023