Veckobrev v.19-20

 

Grodutflykt

Denna vecka: Vi startade denna vecka med en härlig utflykt till agnmyren på Sollerön för att titta på grodor. Dock så var det väldigt dålig fart på grodorna. Vi hade med oss fika, vårbingo och ett glatt humör. Eleverna fick sedan skriva en kort text om vår utflykt som vi satt upp i skolans korridor. Vi har annars jobbat vidare i samtliga ämnen med redan påbörjade områden.

Vi vill inte att eleverna delar ut inbjudningskort på skolan. Enda gången det är okej är om samtliga elever blir bjudna till kalaset.

Vecka 20: På måndag har eleverna bad. Vi jobbar vidare med redan påbörjade arbetsområden. På tisdag kommer eleverna ha klassråd och det som kommer upp tas vidare till onsdagens elevråd. Denna vecka kommer noretskolans talarstol att invigas. Torsdag och fredag är skolan stängd.

Vecka 21: Måndag är det bad. På tisdagen kommer vi att ha en heldag ute och åka till en fäbod i Kättbo. Vi kommer att vistas utomhus hela dagen och äta utomhus. Skicka gärna med ert barn en vattenflaska och tänk på att ha bra kläder till barnen. Det kommer finnas djur som barnen kommer att få träffa. Vi kommer inte att starta några nya arbetsområden.

Datum att hålla koll på:

31maj utflykt till Hemus, heldag

1juni cirkusskola

5-6juni skolan stängd

7juni kulturresa (tåg och buss) till rättvik, heldag med lunch på restaurang och glass. Detta görs med pengar från cafet och en liten peng som tilldelas skolan inför sommaren.

Senast uppdaterad: 12 maj 2023