Veckobrev v.19

Popcorngräs 2dagar gammalt

Denna vecka har vi jobbat vidare med klockan och kommit till halvtimme. Vi har repeterat heltimme och eleverna har bra koll på heltimme. I No startar vi upp temaområde småkryp. Under tisdagen fick vi besök av två poliser som kom och berättade om sitt yrke och eleverna hade skrivit frågor som de undrade över. Vi fick också titta på polisens och polisbilens utrustning. Det var ett mycket uppskattat och spännande besök. I svenska jobbar vi vidare med prickboken, sjustegsboken och Mini. En stor eloge till Er föräldrar och Era barn för ert fina arbete med läxa, Vi uppskattar samarbetet. Vi har också hälsat vår nya vikarie Annelie välkommen till oss denna vecka.

Kommande vecka fortsätter vi med pågående arbetsområden. Vi kommer också att börja ha motoriska övningar som ska stimulera skrivutvecklingen. Det är tänkt att förbättra både fin- och grovmotoriken.

Vi kommer att göra en utflykt till Sollerön för att titta på grodorna. Vi åker direkt på måndag morgon och beräknas vara tillbaka till lunch.

Datum att hålla koll på:

Ni som har elever som går i årskurs 3 har möjlighet att köpa ut Ert barns ipad. Detta är en e-tjänst, https://etjanster.morakommun.se/oversikt/overview/29, som Ni får logga in på med bankid. Kom i håg att vara ute i tid då det är omöjligt att köpa ut ipaden efter sista datum.

Måndagar är det badhus

Måndag 8/5 utflykt till Sollerön

Torsdag och fredag 18-19/5 skolan stängd

Tisdag 23/5 utflykt till Kättbo fäbod

Onsdag 31/5 heldag i hemus med utelektioner och småkrypstema

Senast uppdaterad: 5 maj 2023