Veckobrev vecka 17

Balansera och väga - NTA

Denna vecka: Vi har denna vecka jobbat vidare med NTA området "balansera och väga". Vi kommer nästa vecka att utföra praktiska experiment i lekparken Tingsnäs med inriktning balans.

Vi har också börjat lite grann med plantering och eleverna har fått plantera tomatplantor.

Vi saknar en del läseböcker som eleverna fått ha med sig hem som läsläxa. Kolla gärna hemma om Ni hittar några böcker som hör hemma i skolan.

På matematiken har vi startat med programmering och använt oss av såkallade bluebots som eleverna fått prova att programmera. Vi har också jobbat med detta digitalt.

Kommande vecka jobbar vi vidare med redan uppstartade områden. Utflykt till Tingsnäs är planerad till måndag 24april. På fredagar kommer vi få in en pedagog som kommer att jobba med drama med eleverna under en lektion i några veckor på fredagar.

Vi önskar att eleverna inte tar med sig leksaker och andra föremål till skolan som lätt skapar avundsjuka hos andra elever. Dessutom så är risken att medtagna saker kan gå sönder eller försvinna, vilket vi vill undvika.

Vi har fått möjlighet att låta samtliga elever få bada tillsammans under badveckorna. Detta innebär att alla elever kommer åka till badhuset vecka 17, 19,, 20, 21 och 22. Kom alltså ihåg badkläder på måndagarna!

Datum att hålla koll på:

Bad på måndagar

24/4 utflykt till Tingsnäs

Måndag 1maj ledigt

8maj skräpplockardag

18-19maj skolan stängd

Trevlig helg önskar Personalen på anpassad grundskola

Text

Senast uppdaterad: 21 april 2023