Veckobrev v.16

Denna vecka: Vi har haft en härlig sista vecka i skolan. Mycket tid har gått till att driva påskcafe-temat i land. Barnen var så otroligt duktiga under tisdagen med alla diverse arbetsuppgifter. Det blev en riktigt lyckad dag och klassen har fått in en del pengar till deras klasskassa. Pengarna kommer att gå till en lite längre utflykt under våren. Mer info om dag och plats kommer längre fram. Vi vill passa på att tacka Er alla som kom till cafet under tisdagen. Vi har haft besök av påskharen denna vecka som har hittat på olika bus inne i klassrummet. Påskharen är förtrollad och kan bara röra sig när inga människor är i närheten för då blir han förstenad. Fråga gärna era barn om vad påskharen har hittat på i klassrummet.

Kommande vecka: Badlappar har skickats hem med eleverna om vilka veckor, måndagar, som gäller för just Erat barn. Vi har delat upp badtillfällena för att göra simunndervisningen mer effektiv. Om Ni i hemmet har möjlighet är det väldigt bra om Ni passar på att bada med Ert barn under dessa veckor så de får ännu fler träningstillfällen.

Vi kommer att starta upp programmering i skolan med "Blue-dots" och träna på programmering kommande veckor. Vi kommer också att börja jobba en del med klockan. I NTA fortsätter vi med balansera och väga och under vecka 17 kommer vi att bege oss till Tingsnäs för att exprimentera med en gungbräda.

Vi hoppas Ni får ett fint påsklov och att vädret håller i sig så ses vi igen i skolan den 17april.

Vänliga hälsningar personalen på anpassad grundskola 1-3

Påskharen på besök

Påskharen

Senast uppdaterad: 6 april 2023