Veckobrev v.13

Hemusdagen

Denna vecka: Vi har fortsatt med våra påbörjade arbeten i samtliga ämnen. I tisdags var det "rocka sockorna" och vi uppmärksammade denna genom att sjunga rocka soka låten och titta på filmen "Max-rocka sockorna".

I torsdags fick vi en strålande dag i Hemus med barnen och en massa sol. Alla barnen hade valt att de ville åka skidor och det var fantastiskt roligt att se hur glada barnen var över att få åka skidor. Det var så roligt att det blev att åka mer skidor än det var tänkt från början. De är sugna på att åka skidor fler gånger men det står nog inte på förräns skidsäsongen är slut om vädret håller i sig. Vår förhoppning är att kunna ta oss iväg minst en gång till och åka skidor.

Kommande vecka: vecka 14 den 4april kommer vi att vara ute i Nusnäs och ha påskcafe. Inbjudningskorten är påväg hem till er med post. För de föräldrar som tar med sig barnen direkt hem ifrån påskcafet vill vi att ni meddelar oss personal om detta i förväg så vi kan planera med skjutsar tillbaka till skolan. Kom också ihåg att avboka eventuella taxibilar.

Datum att hålla koll på:

Tisdag 4april är det påskcafe i Nusnäs

Fredag 7 april- söndag16 april är det påsklov

Måndag 24april ska vi på utflykt till Tingsnäs för att ha utomhuslektion i NTA

Senast uppdaterad: 24 mars 2023