14 februari - alla hjärtans dag

Denna vecka har vi uppmärksammat alla hjärtans dag. Vi har pysslat, lärt oss skriva vykort och postat dessa, lärt oss engelska ord kring valentine och historien bakom varför vi firar valentine. Under frukstunden festade vi till det lite extra med gelehjärtan, festis och frukt. Vi har även dansat till "boom chaka-racka-valentine"

I so har vi fortsatt med mytologi och nästa vecka blir sista veckan inom det arbetsområdet. Eleverna har jobbat riktigt hårt med allt material till den kommande utställningen kring elevernas arbete. Det är fint att få uppleva hur barnen samarbetar när faktatexter och sagor ska skrivas. De hjälps åt att fantisera, diktera, bokstavera och ljuda till den som är sekreteraren för dagen.

Vi har i matten och svenskan fortsatt att jobba med finskrivning av siffror och bokstäver.

Kommande vecka ska vi försöka avsluta en del arbetsområden då vi kommer att starta upp en hel del nya efter sportlovet.

Under måndagen kommer vi att åka på bio med klassen och se filmen "Lill-Zlatan och morbror raring".

Under veckan kommer vi att ha en del utvecklingssamtal som är inbokat. Till Er som inte fick sitt inplanerade utvecklingssamtal (pågrund av sjukdom hos personal) kommer att få en ny tid för detta.

Datum att hålla koll på:

Vecka 9 27/2-6/3 är skolan stängd, fritids öppet på måndag 6/3

Tisdag 7 mars är det skolstart