Veckobrev v.3

Nu äntligen är skolan igång 2023

Vi har denna vecka startat upp med en frukost under onsdagen vilket blev en väldigt mysig start. I no har vi startat upp ett nytt arbetsområde som handlar om Nordisk mytologi. Eleverna kommer få bekanta sig med några asagudar och några av våra vanligaste väsen såsom troll, vättar, näcken, jättar och älvan. Vi kommer arbeta ämnesövergripande så vi har med detta ämnesområde i bilden, svenska och no. Prata gärna med era barn där hemma om asagudar och väsen.

Vi har för tillfället pågrund av det milda vädret fått lov att ha inomhusidrott, vi hoppas dock att kylan ska hinna komma tillbaka så vi hinner med att åka lite skidor och skridskor. Det milda vädret gör också att eleverna nu har ett stort behov av extra kläder och vattentåliga ytterkläder till uterasterna.

Under vecka 3 kommer vi starta upp med bad igen på måndagar, men vi kommer att dela klassen vid badet så halva klassen badar och halva klassen läser teknik. Se separata hemskickade lappar vilka dagar som just Ert barn ska ha bad och behöver ha med sig badkläder. Tisdagar och onsdagar är det idrott som vanligt.

Detta år kör vi igång direkt med läsläxa som eleven får ha med sig hem måndag-måndag.

Datum att hålla koll på:

Badvecka vecka 4, tisdag, onsdag och torsdag

Trevlig helg önskar personalen på GRS 1-3


Arbetsområde: mytologi

Text

Text

Text

Senast uppdaterad: 13 januari 2023