Veckobrev v.51

Julhälsningar från Personalen GRS 1-3

Denna vecka har vi jobbat en del med julen som tema. Vi har pysslat för fullt, haft luciasång, adventssamling, tittat på mellanstadiets luciauppträdande, tränat juldans och tränat på julsånger. Vi har också fått njuta av den härliga snön som kommit.

Terminen ht-22 har vart späckad med nya saker som vi tränat på och som vi fått lära oss. Barnen är så nyfikna och det är så roligt att få ha så härliga barn i klassen

Kommande vecka kommer vi att ha en del roliga aktiviteter. Måndagen har vi adventssamling som vanligt. Veckan blir kort då vi slutar på onsdag 21/12 efter en dag med schemabryt. Som vi skrivit i tidigare veckobrev så kommer eleverna få gå runt på olika pysselstationer, fika, sång och tipspromenad.

Just nu är det många sjukdomar i omlopp och höstterminen har redan kantats av stor frånvaro hos personal och barn. Vi vill VERKLIGEN påminna om att hålla Era barn hemma vid sjukdomssymtom som folkhälsomyndigheten rekommenderar. När barnet vart friskt och pigg en dag är det lämpligt att barnet kommer tillbaka till skolan. Tänk på att det går åt myckt energi i skolan och barnet ska orka delta i all undervisning och uteraster.

Kommande datum:

skolstart 11 januari 2023

Vi vill passa på att önska Er alla en riktigt fin jul och ett gott nytt år!

Personalen GRS 1-3

Senast uppdaterad: 16 december 2022