Veckobrev v.46

Veckobrev v.46

Veckans tecken v.46-48

Denna vecka har vi vart på badhuset i måndags. Vi har fått ett brev från skolans SYV-Nisse som har flyttat in hos skolans Studie- och yrkesvägledare. Vi får uppdrag från syv-nissen varje vecka fram till jul. Mycket spännande för eleverna.

Vi har fortsatt jobba med stopp min kropp, ta gärna upp ämnet med era barn hemma. Vi pratar om att man ska fråga om samtycke innan man tex kramas och att inte vara för närgången på sina kompisar då det kan upplevas som jobbigt även om man har en god avsikt med sina närmanden.

Nästa vecka kommer vi att satsa på läsning och samla "lästid" genom att läsa och samla lästid. Vi kommer att sätta ett läsmål och avsluta med en överraskning. Vi kommer att skicka med eleverna ett läsbingo hem utifall eleven vill samla lästid hemma också.

Kom ihåg att se över era barns plagg nu när slasket och kylan kryper på. Viktigt med stövlar och bra överdragskläder så de slipper frysa och bli våta.

Badveckan kommer att ske på måndag-torsdag, kom ihåg badkläder och att packa med vanliga idrottskläder då idrotten kommer att hållas som vanligt.

Datum att hålla koll på:

Trevlig helg önskar Personalen på GRS 1-3


Text

Senast uppdaterad: 11 november 2022