Vecka 14


Hej

Denna vecka blev lite kortare än det var tänkt, vi tackar för visad förståelse och att Ni kunde ha era barn hemma med kort varsel under fredagen. Vi hoppas att ombyggnationen fortskrider och att de blir klara med det värsta oljuds momentet blir till på måndag. Under torsdagen så fick vi vara inne på särskolans högstadium på grund av ljudnivån.

Denna vecka har vi jobbat med NTA ”fasta former” med eleverna. Vi lärde oss om hur man kan sortera saker i olika kategorier, färg och form. Eleverna tyckte det var både roligt och lite klurigt. Fråga gärna ditt barn kring olika former i hemmet. Vi kommer fortsätta jobba med NTA under kommande vecka.

Under tisdagen var vi på teater och tittade på ”Grisen som ville få det bättre” Det var uppskattat och vi har jobbat vidare med temat ”få det bättre” under veckans bildlektion.

Vi drar nu igång med bad varje fredag som förberedelse inför kommande simvecka som blir vecka 17. Kom ihåg att lägga i badkläder kommande veckor.

Aprilvädret är i full gång och vi har stora svängningar i både temperatur och väder. Se gärna över så Ditt barn har kläder och ombyte med sig för ett varierat väder.

Vi kommer att ha klassråd med eleverna under kommande vecka.

Torsdag 7april 09:00-09:30 kommer de barn som ska ta MPR vaccinet få sin spruta. Det gäller de barn som fått hem vaccinationspapper och lämnat in godkännande för det.

Kommande aktiviteter

  • Under maj månad kommer de elever som går i åk3 få möjlighet att lägga in beställning för utköp av ipads. Prissättning och mer information kommer längre fram.
  • Simvecka v.17
  • Påsklov v.16

Vecka 14

Senast uppdaterad: 1 april 2022