Vecka 50

Vår fina adventsljusstake.

Vår fina adventsljusstake.

Nu är det inte många dagar kvar till jullovet. Vi kommer att sluta på tisdagen den 21 december kl 12. Detta för att vår Julshow blev inställd och då går vi i skolan på tisdagen istället för på måndagkvällen(Julshowen). Det kommer att bli en julsamling med sång för eleverna men ingen dag bestämd än.

Vi har lyssnat varje morgon på Spero, spännande och rolig kalender. De vill gärna rita en målarbild när de lyssnar. Lyssna gärna i helgen .

Vi har pratat om Alfred Nobel, vem han var och om Nobelpriset.

Läst och pratat om Flammy. Att det är viktigt att släcka ljusen när man lämnar rummet. Viktiga och fina skyltar har de gjort för att påminna om att släcka ljus. Sätt upp dem där det passar bäst hemma.

På idrotten har de spelat handboll. Nu har de fått spela flera olika bollsporter i höst , basket,innebandy,volleyboll och nu handboll. De är så duktiga och de tycker att det är jättekul.

Vi åkte till badhuset idag då det inte blev Pysseldag denna fredag men fredag den 17 dec blir det istället.

På måndag är det Lucia. Vi sjunger och fikar tillsammans med T 1-3 på morgonen. De får ta med sig kläder eller glitter om de vill. Adventsamlingen blir tillsammans med särskolan efter lunch.

På tisdag kommer prästen Karolina Pernling hit och berättar julberättelsen.

Vi kommer att se en film på onsdag.Eleverna har önskat att vi ska ha popcorn och nalle igen. Så de kan ta med sitt mjukisdjur på onsdag.

Torsdag går vi en tipspromenad till skolskogen. Vi kommer att elda och grilla något gott. Till lunch blir det julbord.

Vi önskar er en fin tredje advent och en skön helg!

 

 

 

Senast uppdaterad: 10 december 2021