Veckobrev 45

Vilken fin och rolig avslutning på veckan vi fick idag. Festen blev uppskattad med god pizza , dans , lekar och fika. Barnen var så fina och läskiga i sina kläder.

Men vi har även hunnit med en filmdag denna vecka ,med popcorn och mys med mjukisdjuren. De fick se Lotta på Bråkmakargatan och de tyckte om filmen. Barnen berättade och ritade även av sitt mjukisdjur. De vill ha fler filmdagar så vi planerar in en till innan jullovet.

Studiebesöket på Mora Bibliotek var också populärt. De fick gå runt med Yvonne Haag och sen lyssna när hon läste en bok. De lånade två böcker var och de finns nu i skolan. Böckerna lämnar vi tillbaka senare. Men nu kan de låna böcker själva när ni går dit ,då de har fått ett lånekort. Passa på nu på höstlovet om ni har möjlighet.

Efter lovet ska vi även besöka skolans bibliotek och låna böcker. Vi kommer att arbeta mer med bokläsning , att läsa ,lyssna och berätta en bok.

Vi kommer att åka och bada fredagen ,12 nov,med två elever, vi meddelar er vilka som ska åka.

Det blir idrott tisdag och onsdag , Kom ihåg att packa i ombyte. Tips: Barnen kan ta hjälp av bildstödet för att se vad som ska packas.

Ha nu ett skönt höstlov så ses vi v.45 !

Trevlig helg och lov! Önskar Anna-Karin, Sebastian och Yvonne

Halloweenfest i Nusnäs.
Senast uppdaterad: 29 oktober 2021